Rebecka, 41 år

Jag har lidit av generell hyperhidros sen i tonåren men visste inte att det fanns en diagnos. Förrän jag för 7-8 år sen av en slump läste en artikel om Carl Swartling.

Jag sökte då hjälp och fick Oxybutynin-tabletter utskrivna. De fungerade helt ok men dock bara i ansiktet. Resten av kroppen förblev konstant blöt. Dessutom fick jag demensliknande symptom som var otroligt skrämmande så då slutade jag med tabletterna. 

Jag svettas över hela kroppen och lider av psykisk ohälsa på grund av detta. Jag avslutade en karriär som sångerska för att det blev för jobbigt med scenframträdanden. 

Ett jobb på kontor passar mig bra. Dock så svettas jag otroligt mycket ändå. Det är svårt att komma överens med kollegor om vilken temperatur man vill ha i rummet. 

Att träna tar också emot väldigt mycket på grund av eftersvettningarna. Jag eftersvettas alltid efter dusch men har jag dessutom tränat så är det extremt.

Därför har jag blivit överviktig och det gör ju inte saken bättre. Jag är så himla ledsen och förtvivlad över att inte få någon hjälp. Det känns som att ingen förstår hur jävla jobbigt det är. 

Jag har varit sjukskriven långa perioder i mitt liv och förlorat pengar på grund av denna sjukdom. Kläder har blivit förstörda. Tusentals kronor har gått till olika produkter och behandlingar som ska hjälpa men som är värdelösa.