Christina, 45 år, frisör

Så länge jag kan minnas har jag lidit av mina svettiga händer. Det har alltid varit hemskt att behöva ta folk i hand och att hålla i saker i alla sammanhang. I dag arbetar jag som frisör och jobbar med andra ord med mina händer. Det har varit så jobbigt varje dag. Att hälsa och ta kunder i hand, att inte kunna få på mig plasthandskar när jag ska färga för jag är för svettig för att ens få på dem, att jag inte kan dra fingrarna ordentligt genom kundens hår för håret fastar på mina blötta händer osv.

Jag har aldrig pratat om mina svettningar för jag har tyckt att det är så genant och väldigt jobbigt.

För ca 10 år sen gjorde jag min första behandling hos Svettmottagningen. Halleluja!!! Helt fantastiskt! För första gången var jag torr om händerna. Underbart! Enda nackdelen är att det kostar mycket pengar. Jag önskar att det inte behövde göra det så alla som lider av hyperhidros skulle få möjligheten. It’s a life changer!