Maria, 52 år, barnskötare

Jag är så tacksam att det finns hjälp att få mot svettningar och är så nöjd med Svettmottagningen. Arbetar i förskola och har problem med svettningar under armarna och i ansiktet vilket gör att jag har haft svårt att bemöta föräldrar när man svettas så mycket. Det är jobbigt och MYCKET pinsamt när det börjar rinna i ansiktet när man står och pratar.

Tyvärr har jag inte kunnat behandla ansiktet sen över 1 1/2 år tillbaka då jag åkte till Danmark och utförde det. Här i Sverige är det för dyrt. Hoppas på en förändring i Sverige så vi kan få det genom sjukvården. För mig blir livet ett problem när man svettas så mycket i ansiktet och det är jobbigt med bemötande av människor vad jag än gör. Folk som inte svettas onormalt har ingen aning hur det känns. Hoppas på en förändring i Sverige!