Andreas, 35 år

Min hyperhidros började i samband med puberteten, trodde att det var en övergående fas men den blev aldrig bättre.

Svettas främst från ljumskar och rumpa, såpass rikligt att jag lämnar blöta spår efter mig där jag suttit. Att konstant vara blöt mellan benen gör också att lukt utvecklar sig oavsett hur ofta man tvättar sig. Mitt sexliv har varit drabbat sedan puberteten och man skäms otroligt mycket för att vara intim med tjejer.

Använder i princip enbart svarta kläder för att dölja mina svettningar, har alltid ombyten med mig ifall jag svettas igenom.

Jag fick genom vårdcentralen Oxybutynin utskrivet och det hjälpte något, men det var genom tidigare injektionsbehandlingar i Danmnark jag fick professionell hjälp som faktiskt gjorde skillnad.

Familjen vet om mina problem, men döljer mina svettningar så gott jag kan för övriga.