Sara, 31 år, lärare

Att skaka hand, sommarklänning, en superfin blus i ljus färg, hålla min pojkvän i handen, sommaren, hösten, våren, att sitta på en stol är bara några av de sakerna jag får grov ångest över.

Jag har testat allt, från billigt till dyrt men ingenting funderar. Inga tabletter eller deodorant fungerar jag är hjälplös om inte jag får min botulinumtoxin behandling. Jag kan inte hjälpa mina elever riktigt, skriver jag i deras böcker ser de avtryck av handsvett. Jag måste alltid ha svarta byxor och svart blus.

Många undrar om jag sörjer hela tiden men jag skäms! Skäms för att jag ser ut som en blöt hund så fort jag har ljus färg på mig. Vi har möten, lunch eller planering, jag reser mig upp sist eller drar mig på stolen när jag går upp. Det absolut bästa är att jag fick behandling för mina händer. Även om jag svettades överallt minskade allting lite efter min första behandling. Sedan fick jag behandling under mina armar. Jag var så lycklig! Äntligen kan jag bära en rosa tröja och skaka mina elever i handen, hålla min pojkvän i handen och ta en långpromenad.