Fanny, 31 år, kontorsassistent

Mina problem med hyperhidros började när jag gick i gymnasiet. Det har under åren lett till mycket psykiskt lidande och hållit mig tillbaka. Min hyperhidros har bland annat lett till panikångestattacker, svårigheter i min karriär och att dejta. En operation åtgärdade mina svettiga armhålor. Men idag behöver jag behandla med botulinumtoxin i ansiktet för min livskvalitet.

Eftersom jag inte längre får gratis vård för min hyperhidros blir det tufft att finansiera. Helst skulle jag behöva behandla fötterna också men det blir alldeles för dyrt. Jag har problem med mina naglar på fötterna och misstänker att det hänger ihop med att jag svettas överdrivet mycket där. Hyperhidros är verkligen inte lätt att leva med och jag hoppas verkligen vården ska bli bättre igen.