Lisa, 28 år, undersköterska

Jag har haft överdriven svettning från ljumskar och armhålor sedan jag gick på gymnasiet. Något som jag lider mycket av. Varje dag behöver jag planera vad jag ska ha på mig så att inte svettfläckarna ska synas. Jag klär mig endast i svart.

Jag älskar egentligen sommaren men jag får sån ångest över att mina besvär eskalerar och att jag ständigt behöver oroa mig över hur mina kläder ser ut, det sista jag vill är att det ska se ut som jag har kissat på mig.

Jag drar mig för att träna på gym då jag självklart svettas orimligt mycket.

Jag hann få två behandlingar av Svettmottagningen i Köpenhamn innan den lades ned. Effekten av behandlingarna var mycket goda och hade en stor positiv påverkan på livskvalitén, och jag kunde till och med bära färggranna kläder. Jag behövde inte ens längre tänka på mina besvär utan kunde leva som vanligt.

Tyvärr har vi inte längre möjlighet att få kostnadsfri behandling i Köpenhamn utan behöver nu bekosta det själva. Det är en mycket dyr behandling som många, inklusive mig, inte har råd med. Jag behöver därför fortsätta leva en vardag där svettningarna tar överhand och med en ständig rädsla och ångest över att någon ska se mina besvär.