Johan, 50 år, ledare

Mina problem startade lite efter jag fyllt 30 år. I vissa situationer och vid fysisk ansträngning svettades jag igenom det mesta. Det formligen rann svett av mig.

Eftersom jag svettas mycket från huvudet och överkroppen så innebar detta en oerhörd press då jag i mitt jobb måste stå framför folk och prata. Att göra detta när svetten rinner från ansiktet och tröjan blir helt blöt förstår nog dom flesta att det är en stor psykisk påfrestning.

Allt detta har inneburit att jag mer eller mindre alltid klär mig svart då svetten syns minst då. Min dåvarande fru var otroligt förstående då vi slutade åka på t.ex semestrar med andra på grund av detta.

Så allt socialt liv har avstannat, jag klär mig alltid i svart, jag försöker hela tiden planera vad jag ska göra för att inte komma i dessa pinsamma situationer.