Josef, 50 år, Fältassistent

Mitt problem började maj 2016 med överdriven svettning i armhålorna. Jag tog kontakt med vårdcentralen som slussade vidare mig till en hudmottagning i Stockholm och sedan till Akademiska Sjukhuset i Uppsala till Neuromottagningen.

Väl där så skulle det undersökas ytterligare en gång till och gå vänta på svar. Allt som allt tog det ungefär 17 månader till min första behandling. Fy f… säger jag bara..! Jag mådde inget vidare med de besvären jag hade under armhålorna. Vissa dagar fick jag byta upp mot tre stycken tröjor, kunde inte ta på mig en skjorta utan att ha två t-shirt med mig. Vaknade med oro och undrade hur länge det skulle ta tid att bli av med mina problem.

Jag är otroligt besviken över hur vården behandlar oss på detta sätt med de problem som vi går och dras med, samt att vi inte är orsaken till denna sjukdom som vi har.

Jag fick totalt två behandlingar och senast jag kontaktade Akademiska Sjukhuset för återbesök i augusti 2020 sa man till mig att det är lång väntelista. Sju (7) månader senare har de inte ännu hört av sig till mig…!! När jag kontaktar dem vid ett flertal gånger så har tydligen det flyttat till hudmottagningen och de har inte kommit igång med verksamheten och de svarar att de inte vet startdatum. De skyller på Pandemin som råder.

Jag skall alltså gå och må dåligt över mina problem..