Enrique, 29 år, marknadsförare

Jag led av handsvett och armsvett under puberteten men det påverkade inte mig så mycket tills jag vart 20 år och det ”spårade ur”. Hyperhidros är inte roligt och dom som svettas onormalt mycket vet hur det kan vara. Jag vågade inte söka hjälp förrän jag började Googla runt och fann en klinik i Stockholm som erbjöd ett gratis test.

Nojig som man var så tog jag beslutet att göra testet här  https://svettklinikerna.se/svett-test/  hör och häpna, jag åkte på 23 av 30 poäng. ”svettningen har extremt stor påverkan på din livskvalitet.” Jag kände igen mig men likt många andra så vågade jag ändå inte söka hjälp.

Sex månader senare besökte jag kliniken och påbörjade en serie Miradry behandlingar under armarna. Idag är jag i stort sett fri från svett. Gör inte samma misstag som mig och vänta i all oändlighet. Hjälp finns att få!